Din integritet är viktig för oss!

För att vi hela tiden ska kunna förbättra våra tjänster använder vi kakor (textfiler) på www.familium.se. Vi tar hjälp av kakor på vår hemsida för att kunna säkerställa tillförlitlighet och säkerhet, följa prestanda och tillhandahålla dina varor och riktad reklam. 

Genom att klicka på "Godkänner" ger du oss rätt att använda valbara kakor. Du kan hantera dina val med hjälp av knappen "Hantera inställningar".

Du hittar mer information HÄR. Du kan när som helst ändra ditt godkännande under inställningar.

Klicka HÄR om du inte ger ditt godkännande.

Godkänner Hantera inställningar
De här kakorna är nödvändiga för att webben ska fungera. Utan de här kakorna skulle det inte vara möjligt att använda vår hemsida och man kan därför inte avvisa de här kakorna.
Analytiska kakor har som funktion att skapa statistik, översikter och webboptimering. Tack vare dessa kan vi förbättra vår hemsida och se till att den blir trevligare för dig att besöka.
De här kakorna används inom reklam och på sociala nätverk för att anpassa reklamen som visas så att den blir intressant för just dig.
Tillhandahåller information som säger att användaren godkänner personligt anpassad reklam i sin profil.
Tillåt valda kakor
  • Ny

Farfar, berätta

Farfar, berätta är en originell gåva till alla farfäder. Omsorgsfullt utvalda frågor gör det lätt för er att ta del av er farfars liv från barndomen fram till idag. Boken blir ett meningsfullt nöje att fylla i och samtidigt en värdefull framtida skatt för hela er familj.

 

Provläs nedan under fliken FÖRHANDSVISNINGAR.

389,00 kr Inkl. moms
 (15 Review(s)) 
Kvantitet

Omsorgsfullt utvalda frågor gör det lätt för er att ta del av er farfars liv.

Boken inspirerar med olika frågor så som: vad ville han bli när han var liten, hurdana var hans föräldrar, mor- och farföräldrar, var lekte han någonstans, när och var träffade han mormor – sin fru, vad upplevde de tillsammans, hur upplevde han historiska händelser, vad har enligt honom förändrats från tiden när han var ung fram tills i dag …

 

Tillsammans skapar ni en personlig krönika som kommer att vara ovärderlig för hela familjen.

Formatet 25x30 cm, hårt omslag, papper med hög ytvikt och inbunden form garanterar lång hållbarhet, bra skrivyta och trevlig framtida läsning. I boken finns inspirerande bilder och tidsenliga fotografier som hjälper till att väcka minnen. I boken finns det även plats för egna fotografier. Boken Farfar, berätta är ett fint sätt att visa sin farfar att man intresserar sig för hans liv. En bok som blir ett nöje för er farfar att fylla i och samtidigt en värdefull framtida skatt för hela familjen.

 Inbunden bok i hög kvalitet
 Stort format 25 x 30 cm
 Extraordinärt papper med hög ytvikt 170g/m2
 132 sidor

Förstora boken genom att klicka på den gråa ringen (i mitten). Bläddra i boken med hjälp av pilarna.

4
503 objekt

Recensioner

Betyg 
Beatrice Schill
2023-12-30

Mycket bra bok

Spännande och mycket bra bok

Betyg 
Sandra Holm
2023-12-27

Farfar

Jätte jätte fina böcker, det ända negativa var att ca 20 sidor där bak i boken var trasiga upptill. Och tycker ändå de är så pass dyra att böckerna borde var hela och fina.

Betyg 
Antonia
2023-11-29

Fint utförande

Fint utförande & väldigt mycket större bok än vad jag förväntade mig. Har inte kollat inuti ännu då detta är en julklapp. men det skall bli väldigt spännande & se vad de tycker.

Betyg 
Katharina E
2023-11-15

Superfin bok

En stor o tjock bok som farfar kommer att få som julklapp. Den är verkligen värd pengarna o jag är glad att jag beställde den.

Betyg 
Lotta
2023-10-08

Jättefin bok

En jättefin bok som jag tyckte såg fin ut när den kom upp som reklam. Chansade och skicka efter och den var precis så som jag hade hoppats!!
Fylls den i av den som får den så är det en fantastisk skatt att ha kvar!

Betyg 
Julia
2023-03-12

Mycket uppskattad present

Klockren present till mor- och farföräldrar! Farfar gillade verkligen att berätta om sitt liv i ett kronologiskt perspektiv och tillsammans fylla i den. Vi gjorde detta under våren 2022 när han var 93 år fyllda. Genom denna bok fördjupades våra samtal och när han nu inte finns i livet längre är det en gåva att ha hans liv och tankar dokumenterade i boken ”farfar berätta”. Farfar kallade boken själv för en guldgruva och tyckte att det fanns ett värde i att framtida generationer skulle få ta del av innehållet.

Betyg 
Eva Palm
2023-02-21

Fin och välgjord bok

Fin och välgjord bok att ge bort till farfar alternativ ha som underlag för att intervjua farfar om sitt liv. Glad att vi köpte den

Betyg 
Josefin E
2022-12-29

Otroligt fin bok

Boken är så fin! Känns lyxig och genomtänkt! Nu hoppas jag att farfar tar sig tiden att svara på alla frågor :-)

Betyg 
Nisse
2022-04-12

Nöjsamt

En glad överraskning! Trevliga frågor som fick mig att tänka tillbaka på fina stunder.

Betyg 
Sten
2022-03-12

Tackar

Mottog boken i födelsedagspresent från mitt barnbarn. Det har varit minst sagt trevligt att fylla i den.

Betyg 
Tinnis
2022-03-03

Inga problem

Lätt och smidigt att beställa! Tack för en bra bok!

Betyg 
Tatjana
2022-03-03

Tack!

Tack för en fin bok! Är jättenöjd med mitt köp.

Betyg 
Vera
2022-02-28

En fin gåva!

Han blev verkligen jätteglad! Det kan vara svårt att hitta presenter till människor i vår ålder ibland men den här var ju perfekt.

Betyg 
Gun-Britt
2022-01-21

Farfar Berätta

Varje farfar borde ha en sån bok!

Betyg 
Leyla
2021-11-01

Så nöjd!

Skönt att äntligen hitta en meningsfull present!

Skriv en recension

Farfar, berätta

Farfar, berätta är en originell gåva till alla farfäder. Omsorgsfullt utvalda frågor gör det lätt för er att ta del av er farfars liv från barndomen fram till idag. Boken blir ett meningsfullt nöje att fylla i och samtidigt en värdefull framtida skatt för hela er familj.

 

Provläs nedan under fliken FÖRHANDSVISNINGAR.

Skriv en recension

E-postadressen är inte en del av recensionen och kommer inte att publiceras på hemsidan.