Din integritet är viktig för oss!

För att vi hela tiden ska kunna förbättra våra tjänster använder vi kakor (textfiler) på www.familium.se. Vi tar hjälp av kakor på vår hemsida för att kunna säkerställa tillförlitlighet och säkerhet, följa prestanda och tillhandahålla dina varor och riktad reklam. 

Genom att klicka på "Godkänner" ger du oss rätt att använda valbara kakor. Du kan hantera dina val med hjälp av knappen "Hantera inställningar".

Du hittar mer information HÄR. Du kan när som helst ändra ditt godkännande under inställningar.

Klicka HÄR om du inte ger ditt godkännande.

Godkänner Hantera inställningar
De här kakorna är nödvändiga för att webben ska fungera. Utan de här kakorna skulle det inte vara möjligt att använda vår hemsida och man kan därför inte avvisa de här kakorna.
Analytiska kakor har som funktion att skapa statistik, översikter och webboptimering. Tack vare dessa kan vi förbättra vår hemsida och se till att den blir trevligare för dig att besöka.
De här kakorna används inom reklam och på sociala nätverk för att anpassa reklamen som visas så att den blir intressant för just dig.
Tillhandahåller information som säger att användaren godkänner personligt anpassad reklam i sin profil.
Tillåt valda kakor

Ifall returnering av produkten beror på att du mottagit skadade varor eller att fel produkt levererats är det nödvändigt att omedelbart kontakta vår kundtjänst.

 

Efter att produkten mottagits har kunden 14 dagar på sig att returnera den utan att behöva uppge anledning.

 

I dessa fall förbehåller Familum sig rätten att inte ersätta summor som betalats av kunden för frakt. Återbetalning, oavsett summa, sker endast i fall där produkten returneras oskadad, vilket betyder ouppackad. 

 

Innan returnering av någon av våra produkter, vänligen vänd dig till vår kundtjänst och delge oss orsaken så vi hjälper dig med returneringsprocessen.

 

Kundtjänst:

info@familium.se

Familium C/O Almroths, Koppargatan 12, 60223 Norrköpping - 

För att kunna returnera produkter på ett korrekt sätt är det nödvändigt att följa nedanstående instruktioner:

a) Produkterna måste returneras i den ursprungliga förpackningen/kartongen. Om detta inte är möjligt, vänligen använd en kartong av samma kvalitet.

 

b) Produkterna får inte ha använts på ett sätt som i någon grad har sänkt eller påverkat deras pris negativt och måste returneras i den ursprungliga förpackningen.

 

c) Produkterna måste åtföljas av ett: Formulär för att säga upp avtal med Familium

 

d) Produkterna kontrolleras efter att vi har mottagit dem på vårt lager. Om de är i dåligt skick och inte motsvarar de regler och villkor som gäller för returnering av varor förbehåller vi oss rätten att sänka ersättningsbeloppet.