Din integritet är viktig för oss!

För att vi hela tiden ska kunna förbättra våra tjänster använder vi kakor (textfiler) på www.familium.se. Vi tar hjälp av kakor på vår hemsida för att kunna säkerställa tillförlitlighet och säkerhet, följa prestanda och tillhandahålla dina varor och riktad reklam. 

Genom att klicka på "Godkänner" ger du oss rätt att använda valbara kakor. Du kan hantera dina val med hjälp av knappen "Hantera inställningar".

Du hittar mer information HÄR. Du kan när som helst ändra ditt godkännande under inställningar.

Klicka HÄR om du inte ger ditt godkännande.

Godkänner Hantera inställningar
De här kakorna är nödvändiga för att webben ska fungera. Utan de här kakorna skulle det inte vara möjligt att använda vår hemsida och man kan därför inte avvisa de här kakorna.
Analytiska kakor har som funktion att skapa statistik, översikter och webboptimering. Tack vare dessa kan vi förbättra vår hemsida och se till att den blir trevligare för dig att besöka.
De här kakorna används inom reklam och på sociala nätverk för att anpassa reklamen som visas så att den blir intressant för just dig.
Tillhandahåller information som säger att användaren godkänner personligt anpassad reklam i sin profil.
Tillåt valda kakor

Kära besökare av Familium,

våra mor- och farföräldrar växte upp under en annan tid, de har andra erfarenheter, ofta andra behov och önskningar än vad vi har. Vi söker ofta efter sätt att glädja dem på eftersom vi tycker om dem och vi har dem att tacka för att vi är här.

Vi är ett litet bokförlag och vårt mål är att hjälpa äldre och yngre generationer att närma sig varandra. Våra böcker skänker glädje till mor- och farföräldrar och hjälper samtidigt hela familjen att lära känna sina rötter bättre.

Vi hoppas att ni tillsammans med era mor- och farföräldrar får uppleva fina stunder.

Familium teamet